Lene Christiansen

Personalekonsulent, kontoruddannet ved Region Nord

lch

Jeg er ansat i HR-afdelingen, hvor jeg sidder med såvel driftsopgaver som udviklingsopgaver. Jeg laver løn for de ansatte og besvarer spørgsmål omkring løn, ferie og andet, der vedrører ansættelserne. Jeg administrerer vores forskellige firmaordninger, og så sidder jeg en dag om ugen hos Nordjyllands trafikselskab (NT), da FlexDanmark samarbejder med NT omkring HR-arbejde. 

Efterhånden fylder udviklingsarbejdet i HR mere og mere i min hverdag. HR-afdelingen har sammen med den øvrige del af staben til formål at fungere som service- og støttefunktion for forretningen og afledt heraf, opstår der hele tiden nye udviklingsprojekter. Jeg er eksempelvis involveret i implementering af et nyt HR-system og optimering af processer omkring tidsregistrering. 

Jeg synes, at FlexDanmark er en god arbejdsplads, der giver rig mulighed for udvikling. Man får i høj grad lov til selv at planlægge og påvirke sin arbejdsdag. Det er en arbejdsplads fuld af energi og hvor der altid er gang i nye projekter på alle niveauer.

  • Sidst ændret
    Mandag d. 09. september 2013