Morten Keilow

Projektmedarbejder, cand.it. i interaktive digitale medier

mlk

Jeg fik studiejob som afløser i callcentret i 2008. Det var ikke et det mest fagligt relevante studiejob, men set i bakspejlet gav det mig mulighed for at afprøve nogle systemer, som bliver brugt "i den virkelige verden". Nu hvor jeg er blevet færdig på universitetet, og er blevet ansat som projektmedarbejder, har jeg fået mulighed for at bruge de 5 års indsigt til at medvirke til videreudviklingen af både systemerne og flextrafikken som helhed.

Min første opgave i projektorganisationen var at projektlede og deltage i en værdistrømsanalyse af alle leddene i flextrafikken; fra en borger ansøger om optagelse, til kørslen er gennemført af en vognmand. Efterfølgende er mine opgaver blevet mere fokuseret på at få en række eksterne systemer til at snakke sammen med vores, da dette var et af de udviklingsområder værdistrømsanalysen gjorde tydelig.
Sideløbende med dette, er jeg blevet knyttet til virksomhedens interne projektlederuddannelse, hvilket er med til at udvikle mig både personligt og i rollen som projektleder.

Jeg er utrolig glad for FlexDanmark som arbejdsplads. Det er en arbejdsplads fyldt med flinke og positive mennesker, og der er en meget familiær tone. Det giver en god energi til at klare problemløsningen, når der virkelig er pres på.

Der er mange projekter i gang, hvilket kræver en masse samarbejde på tværs af afdelinger, kunder og leverandører, men samtidig er der også rig mulighed for, og tiltro til, at man kan arbejde selvstændigt. Der er også rigtig god opbakning fra både kolleger og ledere hvis man kommer i en situation hvor man sidder fast.

  • Sidst ændret
    Fredag d. 17. maj 2013