Værdier

I FlexDanmark har vi et værdisæt, der binder os sammen og som er styrende for vores aktiviteter og adfærd. Værdierne er et fælles anliggende og udfordringen består i konstant at sikre, at værdierne er forankret i alle led af organisationen.

Fælles succes og ambition

Vi ved, hvorfor vi er her. Vi ved, hvor vi skal hen og vi ved, hvordan vi kommer derhen. Vi har en ambition om i fællesskab at være en succes og vi udfordrer konstant os selv for at skabe bedre løsninger hurtigere. Vi respekterer, at mennesker er forskellige og vi behandler alle ligeværdigt og med respekt – med udgangspunkt i, at vi hver især bidrager til fælles succes.

Professionalisme

Vi arbejder for, at vores kunder, samarbejdspartnere og øvrige omgivelser ser os som en seriøs og troværdig virksomhed. Vi holder, hvad vi lover. Vi siger kun nej til det umulige og det, som ligger uden for FlexDanmarks naturlige arbejdsområde.

Forretningssans

Vi skaber merværdi gennem tætte relationer med vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Vi agerer handlekraftigt på et højt fagligt niveau og har stærkt fokus på at sikre vores kunder effektive og konkurrencedygtige løsninger.

Koordinering

Vi arbejder sammen på tværs af organisationen for at skabe værdi. Vi stoler på, at vores kolleger og ledere løser deres opgaver og træffer de bedste valg for FlexDanmark.

  • Sidst ændret
    Torsdag d. 27. marts 2014